Over...

Ik ben Roxanne, mama van een fantastische dochter Raphaëlle en ondertussen bijna 30 jaar oud. Op mijn 27 ben ik moeder geworden waarbij ik de eerste was van mijn vriendenkring. Ik wist dus helemaal niets af van baby’s, laat staan van wat een baby allemaal nodig heeft.

Ik werd wijzer bij het leggen van een geboortelijst maar tussen al de praktische spullen stond er ook heel veel moois tussen. Al dat moois bleek in de praktijk niet veel nut te hebben zoals een mobieltje in heel lichte kleuren of een mooie slaapzak met te grote armsgaten waardoor je baby het koud heeft. Ik was er dus helemaal niets mee en kon allemaal nieuwe spullen gaan kopen. Al bleek de combinatie tussen mooi en functioneel niet zo evident te zijn.

Een eerste kind brengt dus heel wat onwetendheid met zich mee. Nu dat mijn vriendinnen ook kinderen beginnen te krijgen merk ik dat ook zij met dezelfde frustraties zitten. Zo is het idee ontstaan om Het Wonderbos op te starten, een plaats waar ik mijn ervaring met jullie kan delen. Elke ouder ervaart het ouderschap anders, daarom wordt elk artikel ook onderbouwd met informatie van gespecialiseerde websites en experten.

Zit je met vragen of heb je een leuk idee voor een artikel? Laat het me weten en vul het formulier in.

Veel leesplezier!

Liefs, Roxanne

Left Ga door met winkelen
Je order

Je hebt geen artikels in je winkelmandje